EN

Bilgi Talep Formu Aydınlatma Metni

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) kapsamında veri sorumlusu Esta İnşaat Sanayi Lojistik ve Dış Ticaret Anonim Şirketi (“Esta İnşaat”) olarak projelerimiz hakkında bilgi vermek, potansiyel müşteri süreçlerimizi yürütmek, iletişim süreçlerini yürütmek, proje hakkında ek bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirmek, projelerimize yönelik tanıtım süreçlerini yürütmek amaçlarıyla hukuka ve dürüstlük kuralına uygun olarak; güncel ve doğru bir şekilde; işlenme amacına uygun, sınırlı ve ölçülü olarak kişisel verilerinizi işlemekte ve KVKK’ya uygun olarak gerekli her türlü teknik ve hukuki tedbiri almaktayız.

Bu kapsamda “Bilgi Talep Formu” nda belirteceğiniz kişisel verilerinizi KVKK’da öngörülen veri işleme şartlarından “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması”; “Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması”, “İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” kapsamında işlenmektedir. Ayrıca iletişim bilgileriniz, açık rızanızın varlığı halinde mevcut veya yeni projelerin tanıtımı gerçekleştirmek amacıyla işlenecektir. Kişisel verileriniz, sizlerle iletişim kurulmasını sağlamak amacıyla yetkili çağrı merkezimize, yasal yükümlülüklerimizin gerektirmesi halinde yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılabilecektir.

Kişisel verisi işlenen ilgili kişiler, KVKK’nın 11’inci maddesi kapsamındaki haklarını Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’e uygun olarak tarafımıza iletebilirsiniz. Başvurular, talebin niteliğine göre talebin Esta İnşaat’a ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 (otuz) gün içerisinde yanıtlandırılmaktadır. Değerlendirme ve karar verme işleminin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi durumunda Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret esas alınacaktır. Bilgilerinize sunarız.